Tatiana Soldeanu
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Mi-a placut dintotdeauna sa invat de la oameni, in timp ce la randul meu, le impartasesc ceea ce am invatat pana atunci.
Este in acest schimb nobil,  o energie care se ridica exponential si ii face pe participanti sa isi descopere, sa isi amplifice si sa-si puna in opera, expresia potentialului unic pe care-l detin.
Am descoperit acest lucru, in cei aproape 20 de ani de  practicarea marketingului in BtoB, FMCG si pharma, in cei 7 ani de activitate ca tutor Open University prin Codecs Romania si mai nou,  la un nivel mult amplificat prin programul John Maxwell in Romania.
Bucuria intalnirii  cu invataturile lui John Maxwell,  mi-a confirmat ca puterea de a schimba, nu este si nu a fost niciodata decat in noi, iar aplicarea acestor invataturi  in viata profesionala si personala, mi-a aratat ca acest proces are o imensa putere de amplificare in toti cei din jurul nostru.
Te invit sa descoperim impreuna expresia vocii tale unice, care manifestata in viata personala si profesionala are puterea de a aduce valoare mereu reinnoita, pentru tine si pentru cei din jurul tau.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.